SNACKBAR PETER LOEFFEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1052 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar Peter Loeffen. Meer weten? Ontdek meer

29 mei 2024 om 20:27 Altijd goed, snel, warm en veel te lekker!
29 mei 2024 om 18:51 Het was weer goed
24 mei 2024 om 18:56 Was weer toppie!
18 mei 2024 om 19:50 Het wachten is veel langer dan aangegeven bij een bestelling maar het eten wat weer ALS VANOUDS TÓPPIE!
18 mei 2024 om 15:26 Gebeld en 15 minuten aan de lijn gehangen terwijl ik hoorde praten. Gezellig kletsen en ik wachten aan de lijn terwijl bestelling te laat was. Ik wilde daarom een gedeelte af bestellen omdat ik weg moest en toen kon dat niet en telefoon werd erop g
13 mei 2024 om 20:47 Was erg goed en lekker. Wel een tip. De nachos apart bijleveren zodat ze knapperig blijven
13 mei 2024 om 20:06 Helaas was de friet niet echt meer warm, en de kip ook niet, bamieblok en frikandel waren wel nog warm.... Dus apart.... Verder wel alles in orde, maar heb liever alles warm.
12 mei 2024 om 20:21 Was weer top
11 mei 2024 om 19:58 High quality delicious food
9 mei 2024 om 17:42 Zoals altijd lekker en mooi op tijd. !!
4 mei 2024 om 19:35 Was de eerste keer dat wij hier iets hadden besteld. De bezorger was eerder dan verwacht aanwezig. Eten was lekker vers en het was nog goed heet. Al met al top ervaring!
4 mei 2024 om 18:35 Heb vaker een burger menu besteld bij andere zaken maar die smaakte droog en niet lekker. Ik probeerde het toch eens alleen dan hier. Nou ik kan je zeggen die spicy burger menu was super vers en zeker de beste in de omgeving Oss. Klasse!!